Tsbx-Tapas-01-poisson
IMG_8742
IMG_6739

Chef @ home

Een intiem diner met een chef die voor u de heerlijkste gerechten klaarmaakt, die u samen met de chef reeds op voorhand heeft gekozen. Een maaltijd die tegelijkertijd intiem en uniek is, daar u alleen bent met een team van culinaire professionals die aanwezig zijn enkel en alleen voor u. Dit soort van diner kan ook begeleid worden door de aanwezigheid van een sommelier. Deze sommelier zal voor u de wijnen kiezen in functie van de door u gekozen gerechten en tevens een professionele uitleg geven over de harmonie tussen uw gerechten en de bijhorende wijnen, over de assemblage en de historiek van deze wijnen, zodat u een uniek culinair moment kan beleven bij u thuis.

VERLOOP

Alles begint met een eerste onderhoud waar wij samen het menu en uw verwachtingen betreffende de gerechten bespreken.  Producten die u wenst te degusteren, aantal gerechten dat u op het menu wenst, de prijs.  Dit alles opdat uw culinaire avond bij u thuis een succes wordt.    Dit onderhoud zal ons toelaten om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen betreffende de gewenste formule en de gekozen producten. 

Op de dag van het event arriveren wij 1 uur voor de aanvang van uw diner en dit om een mooie tafelversiering te verzorgen.  Wij zorgen voor alles …   Vanaf de hapjes die in harmonie zijn met uw aperitief tot het einde van uw maaltijd.  U hoeft zich geen zorgen te maken over de opkuis achteraf, wij doen dit voor u en vertrekken na het schoonmaken van uw keuken zodat u deze in perfecte staat terugvindt na afloop van het event.

Een onvergetelijke avond zoals in een sterrenrestaurant, maar bij u thuis en zonder dat u zich zorgen moet maken over de organisatie en het goede verloop.  Dat is wat onze chefs u kunnen aanbieden.

Meer informatie nodig?
Een offerte op maat laten maken?

Contacteer uw salesverantwoordelijke Muriel op 0491 86 09 48 of via info@tastebox.be