Face2face
Tsbx_DSC5915-1600
Tsbx_DSC5947-1600

Face to face

Twee of meer teams nemen het tegen elkaar op in een culinaire uitdaging. Dé teambuildingactiviteit bij uitstek: elke groep krijgt een chef ter beschikking, dezelfde ingrediënten en hetzelfde materiaal en moet, samen met hun chef, binnen de opgegeven tijd een volledig menu klaarmaken. De recepten zijn helemaal vrij. Het is aan de deelnemers om na te denken, te kiezen, te beslissen en uit te voeren én om binnen de afgesproken tijd het lekkerste en mooiste buffet te maken.

Vanaf 16 personen – Duur: 3 tot 4 uur

VERLOOP

Na een welkomstdrankje en de briefing door onze chefs worden uw gasten verdeeld in verschillende groepen (afhankelijk van het aantal deelnemers). Een klok geeft de tijd aan, want… de teams moeten, samen met hun chef, binnen de opgegeven tijd een volledig menu klaarmaken. Bijkomende moeilijkheid : de chef heeft bokshandschoenen aan en mag dus zelf helemaal niets doen, enkel coachen, ideeën geven en bijstaan. Nadien gaan alle deelnemers aan tafel om de creaties van de anderen te ontdekken en alle gerechten te degusteren.

De chefs trekken zich terug om te delibereren en de winnende ploeg te kiezen. Elk lid van het winnende team ontvangt natuurlijk een mooie prijs.

OPTIES

Aperitief ‘bubbels’: cava of prosecco, 2 glazen per persoon – 5 € excl btw pp

Aperitief ‘Champagne’: onze huischampagne uit de Montagne de Reims,
2 glazen per persoon – 10€ excl btw pp

Aperitiefhapjes: huisbereide gazpacho, espuma van ham met meloenblokjes en  een krokantje van ham, een gemarineerde carpaccio van Sint-Jakobsvrucht met  truffelolie en aceto balsamico en een toastje met huisgerookte zalm en dillemosterdsausje  – 9,5 € excl btw pp

Een prijs voor elke deelnemer: een schitterende icebag (een originele ijsemmer) met een fles wijn of champagne – 8,5 € excl btw pp (met wijn) of 20 € excl btw pp (met champagne)