Tsbx-39465768_ml
Tsbx-tastingbeer
Big taste game

The Big Taste Game

Een interactieve quiz geanimeerd door een Tastebox presentator om alle leuke en interessante aspecten van de gastronomie op een ludieke manier te ontdekken. Door middel van theoretische en vooral praktische vragen worden de kennis en culinaire vaardigheden van uw gasten op de proef gesteld. Deze formule is een ideaal aperitiefmoment.

Vanaf 16 personen – Duur: Ong. 1 uur 30

VERLOOP

Nadat de deelnemers in ploegen onderverdeeld zijn, geeft de hoofdanimator een introductie waarin hij/zij het spel uitlegt. Elk ploeg kiest een ploegleider en krijgt een vragenlijst overhandigd. Op dit formulier staan theoretische vragen en plaats om praktische vragen te beantwoorden. Onze hoofdanimator begeleidt het spel op een ludieke doch vrij strikte manier, zodat alle groepjes hetzelfde tempo aanhouden en iedereen samen de volledige vragenlijst beantwoordt. Op het einde van het spel worden de punten opgeteld en de antwoorden becommentarieerd door de animator. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt en gaan alle deelnemers van het winnende team naar huis met een mooi Tastebox geschenk.

Deze formule bestaat in verschillende thema’s, bijvoorbeeld

  • Big Taste Game België: vragen over onze eigen streekproducten, inclusief o.a. een bierdegustatie, een chocoladetest en nog veel meer.
  • Big Taste Game Méditerraans: vragen en degustaties over wijn, olijfolie, balsamico azijn en andere schatten van het Middelands Zeegebied.
  • Natuurlijk kunnen we ook een volledig gepersonaliseerde quiz voor u uitwerken.