Tsbx-Tapas-01-poisson
IMG_8742
Tsbx-Carottes01

Chef @ home

Wij leggen u in de watten: onze chef bereidt voor u en uw genodigden een menu met enkele hapjes en gerechten die u vooraf met hem hebt uitgekozen. Een uitzonderlijke en intieme activiteit, vermits u en uw genodigden kunnen beschikken over een professioneel team dat er enkel en alleen voor u is. Het team kan indien gewenst ook vervolledigd worden met een sommelier die voor u de gepaste wijnen bij de verschillende gerechten uitkiest en die tijdens de maaltijd deze wijnen ook voor u becommentarieert en de overeenkomst tussen de wijn en het gerecht bespreekt

VERLOOP

Vooraf bespreekt u het menu met onze chef. Op de activiteit zelf worden uw gasten ontvangen door het team en bieden we een welkomstdrankje met bijbehorend aperitiefhapje aan. Onze chef komt het menu voorstellen en nodigt de gasten aan tafel.

Zowel de bereiding, de afwerking als de bediening van de gerechten nemen wij voor onze rekening. Wij zorgen ook voor de afwas en de keuken wordt in de oorspronkelijke staat achtergelaten.

De prijzen kunnen sterk variëren naar gelang de gekozen gerechten en wijnen. Aarzel niet om ons te contacteren om een voorstel op maat voor u te maken voor dit uitzonderlijk evenement – elk detail van deze activiteit is voor ons van belang.

Meer informatie nodig?
Een offerte op maat laten maken?

Contacteer uw salesverantwoordelijke Muriel op 0491 86 09 48 of via info@tastebox.be