Tsbx-Huitres-01
Tsbx-Duvel-Brasserie01
Tsbx-Tapas-01-poisson

Beepas

Een tapasmenu met aangepaste bieren. Foodpairing met bier krijgt (gelukkig) steeds meer aandacht. In dit tapasmenu met zeven gangen uit de wereldkeuken wordt aan elk gerechtje een of twee bieren gekoppeld.

Vanaf 12 personen – Duur: 3 uur

VERLOOP

Na een welkomstbier met een eerste aperitiefhapje en de briefing van de chef gaat u samen met uw gasten aan het werk : iedereen steekt de handen uit de mouwen en helpt mee aan de mise en place, de bereidingen en de afwerking van de borden.

Na het harde werk hebt u natuurlijk ook recht op de beloning: eens alle gerechten voorbereid en/of klaargemaakt zijn (na ongeveer anderhalf uur), mag u allen de benen onder tafel schuiven en het resultaat van uw werk nuttigen.

Op het menu (volgens beschikbaarheid): oesters, patatas bravas, tartaar van zalm met koriander, ceviche van baars, croquefort, kabeljauw met preipuree en Duvelsabayon, kaas en dessert.

Bij elk gerechtje selecteerde onze biersommelier een passend bier voor, om steeds opnieuw tot een mariage parfait te komen. Hij legt u met veel plezier het hoe en waarom van zijn keuzes uit…

Deze formule is eveneens beschikbaar als niet-actieve cateringformule, waarbij onze chefs de bereiding van de gerechten zelf uitvoeren – en dit aan dezelfde prijs!