Het was in 2008 dat Tastebox het levenslicht zag.  Jean-François Poels en zijn vennoten werkten alle drie voor dezelfde klant en tijdens hun werk maakten ze zich geregeld dezelfde bedenking “Dit kunnen wij beter doen!”.  

Ik, Muriel Willems, ben aan boord gekomen in 2017.  In een eerste fase als verantwoordelijke voor de kookworkshops, en dit naast mijn werk als kok in de keuken van een sterrenrestaurant.  

Contact: info@tastebox.be

Vanaf de eerste dag bij Tastebox was er een bijzonder goede verstandhouding met Jean-François , waarbij duidelijk was dat we dezelfde waarden en objectieven deelden.  Om u kort een beetje mijn parcours te schetsen.  Ik geef reeds kooklessen sinds 2010.  Tevens heb ik  in verschillende sterrenrestaurants gewerkt,  waarbij deze ervaringen me hebben toegelaten om me te verbeteren in het presenteren van geraffineerde gerechten.  Tijdens deze jaren heb ik enorm veel bijgeleerd.  

Het is begin 2018 dat ik heb besloten om Tastebox over te nemen.  In een restaurant werken is een totaal andere manier van werken dan mensen iets bijleren en ervaringen  delen met de klanten tijdens een kookworkshop.  Het delen van mijn passie voor de keuken is belangrijk voor mij om als chef te kunnen evolueren en mijzelf verder te ontplooien.  

 

Toen Jean begin 2018 besloot om na vele mooie jaren Tastebox te verlaten en andere uitdagingen aan te gaan, heb ik geen ogenblik geaarzeld om zijn ‘baby’ over te nemen.  Het is met enorm plezier dat ik nu de enige eigenaar van Tastebox ben geworden en mijn wens is om dit mooie avontuur verder te laten evolueren.  

Hierbij wil ik ook nog even heel speciaal de aandacht vestigen op onze ‘Chef à Domicile’, een formule waarbij ik bij u thuis kom koken.  Met dit heel persoonlijk initiatief, dat herinneringen oproept aan mijn passage bij enkele van de grote chefs in België, wil ik trachten om het sterrenrestaurant in uw huiskamer te laten komen.  Door uitsluitend te werken met  seizoensproducten, locale producten en producenten uit onze kleine België wil ik u een onvergetelijke culinaire ervaring bezorgen.