photo-1461823385004-d7660947a7c0
IMG_8741-1600
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijgezellenfeestjes

Of het nu voor uw allerbeste vriend is, of voor uw kleine zusje, een onvergetelijk vrijgezellenfeestje organiseert u best niet zonder er bij na te denken!

VERLOOP

U kan uw ludieke en plezante avond beginnen rond het fornuis, terwijl u zelf nauwelijks meer moet doen dan u te amuseren en samen enkele heerlijke gerechten klaar te maken… Onze chef en zijn team staan komen bij u thuis of op locatie en brengen alle nodige materiaal en ingrediënten mee om samen een heerlijk viergangenmenu klaar te maken. Ze nodigen u en uw vrienden/vriendinnen uit om een menu samen te stellen rond een door u gekozen thema. Wij bieden onze klassiekers aan uit de Italiaanse, Franse, Belgische, fusion en Thaise keuken, maar ontwikkelden ook een ‘afrodisiac menu’ om de komende nachten van de jonggehuwden wat bij te kruiden…

Na het event maken wij uw keuken terug schoon en doen we de afwas, en om de avond in schoonheid af te sluiten bieden we de toekomstige bruid of bruidegom een handig Tastebox-geschenk aan, naast de gratis deelname aan de kookworkshop. Minimum 12 personen gefactureerd.

Voor meer informatie en tarieven bel op 0474 39 16 37 of stuurt u een mailtje naar info@tastebox.be